Gass i storkjøkken

Ønsker du gass til ditt storkjøkken?

Gasskomfyrer er foretrukket på alle gode restaurantkjøkken og er en del av kokkens hemmelighet bak god mat.

Med en gasskomfyr har du kontroll på varmen og tilberedningen går raskt fordi du oppnår ønsket temperatur øyeblikkelig. Det er derfor også effektivt å benytte gass i storkjøkken, da du kun bruker den energien du trenger

Gassutstyret er solid bygget så det tåler røff håndtering i et hektisk kjøkken og vedlikeholdet er rimelig. Utvalget av utstyr er stort, så her kan man lett finne det som passer inn i ditt kjøkken.

Det skal også være litt action når man kokkelerer og flammene er visuelt vakre, noe som lager en litt magisk stemning på kjøkkenet

Hva er propangass?
Propan er det norske navnet på en rentbrennende og lett tilgjengelig energigass, som er en viktig energikilde for mange millioner mennesker over hele verden. Den er en prisgunstig og effektiv energiform. Når du kjøper en gassflaske for eksempel på en bensinstasjon her i Norge, får du propangass. Det er akkurat den samme gassen vi snakker om her, men i dette tilfellet frakter vi den med en tankbil og leverer den på en propantank som forsyner kjøkkenet.

Konkurransedyktigheten, tilgjengeligheten og renheten i gass, gjør den svært egnet for storkjøkken. Propan omtales som verdens mest allsidige energikilde.


Hvordan får vi gass til kjøkkenet?
Vi i PropanService AS samarbeider med Flogas, som er en av Norges største gass leverandør med mye leveringer innen gass til storkjøkken. PropanService bygger komplette gassanlegg til restauranter. Dette samarbeidet sørger for at du som kunde blir ivaretatt på en trygg og god måte av markedets ledende aktører innen gass. Det er som regel enkelt å montere et gassanlegg, så de fleste vil kunne få gleden av gass til kjøkkenet sitt


Hva koster et gassanlegg?
Siden ønskene om utstyr vil variere, må det foretas en befaring for å fastslå hvilke muligheter som finnes. Når det er gjort får du tilbud på installasjon av hele anlegget. For kunder er befaringer med oss i det sentrale Østlandet kostnadsfritt.


Gass er en konkurransedyktig energi
Flogas har en avtale med oss som sikrer deg gode betingelser på gass levert i hele landet. Pris på gass levert til de ulike områdene i Norge vil variere, avhengig av hva det koster å frakte gassen. I sentrale strøk som for eksempel Oslo ville den i snitt ligget på ca 65 øre pr kWh i 2015. Propan på flasker vil være noe dyrere i drift, men du oppnår samme effekt og komfort som ved bruk av tank.


Kontakt oss
Vi i PropanService AS og Flogas, gleder oss til en prat med deg om mulighetene med gass til ditt kjøkken

PropanService AS

Frode Skovholt

T: 913 99 972

E: frode@propanservice.no

www.propanservice.no

PropanService AS prosjekterer, leverer og monterer alt av gassteknisk utstyr til hoteller, restauranter, boliger og lett industri. Vi tilbyr komplette gassanlegg for propan og vedlikehold av eksisterende anlegg.

Typer gassanlegg:

 • Tank til enebolig med gasspeis etc..
 • Felles tank med fordelingsnett til flere eneboliger
 • Felles tank til leiligheter med gasspeiser og koketopper
 • Tank og flaskegassanlegg til restauranter, hoteller, industri
 • Fakler / terrassevarmer til hoteller og restauranter
 • Salg av gassutstyr til profesjonelle og private

Vakt service: Sms: 913 99 972

E-post: 24service@propanservice.no

Fordeler for bruk av gass som energikilde:

 • Lang levetid
 • Ikke tilsotning av utstyr eller omgivelser
 • Rene avgasser gjennom vegg/ eller over tak
 • Enkel kontroll/regulering av oppvarming
 • Rask oppvarming for koking
 • Rask oppvarming for varme
 • God komfort og godt inne miljø

Kontakt oss